Jeg har lenge jobbet med å hekle forskjellige plagg, som tar utrolig lang tid. I tillegg til det så har jeg også jobbet med hjemmesiden, som også har tatt utrolig lang tid å få på plass.

Fokuset har vært for det meste på utdanningen. Det er viktig for meg å fullføre noe jeg har først startet, og utdanning er utrolig viktig for meg! Jeg har sterk tro at alle jenter burde ta/få/ha muligheten til å utdanne seg. Det gjør oss bare sterkere, visere og åpner muligheter vi ellers ville trodd ikke fantes.

I tillegg til det så har jeg trodd og stolt på folk som har tilbudt hjelp, men den hjelpen kom aldri. Så, jeg gjorde som min far alltid har sagt til meg: Gjør det selv!!! Min far har alltid sagt til meg at du er selv ansvarlig for ditt eget liv, og ingen andre (enn våre aller nærme) og deg selv som vil ditt beste. Dersom det er noe DU ønsker å oppnå, GJØR DET SELV! Bare start! Jeg har på en måte alltid gjort ting selv, men denne gangen føltes det litt annerledes. Kanskje fordi visjonen er større, og det føles skummelt? Kanskje fordi jeg vil dette så mye at det har skremt meg i å gå inn 100% ?

Jeg var utrolig skuffet og lei meg når jeg innså at istedenfor å få hjelp, så har jeg hjulpet og gitt uten å få noe som helst tilbake. Det var utrolig energikrevende, og en negativ period. Jeg følte meg tatt for gitt og brukt. Men, det både lærte og minnet meg om viktigheten å ta fullstendig ansvar ovenfor drømmen og lidenskapen vår!

Å skape gir meg så store glede og indre ro! Jeg er nesten klar med hjemmesiden OG noen helt nye plagg (kjoler, 2-piece outfits!!) .

En annen ting jeg minner meg selv ofte på er å bare kjøre sitt eget løp, konkurrer med deg selv, bli bedre enn den du var igår.

PS: det føles godt å skrive på kvelden, klargjør tankene.

xxx